37.jpg 38.jpg 02.jpg 03.jpg 04.jpg 05.jpg 06.jpg 07.jpg 08.jpg 09.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg 13.jpg 14.jpg 15.jpg 16.jpg 17.jpg 18.jpg 19.jpg 20.jpg 21.jpg 22.jpg 23.jpg 24.jpg 25.jpg 26.jpg 27.jpg 28.jpg 29.jpg 30.jpg 31.jpg 32.jpg 33.jpg 34.jpg 35.jpg 01.jpg 36.jpg 39.jpg 40.jpg 41.jpg 42.jpg 43.jpg 44.jpg 45.jpg 46.jpg 47.jpg 48.jpg Kadastrale Kaart Holstraat 11.jpg
37.jpg
38.jpg
02.jpg
03.jpg
Verkocht

Verkocht: Holstraat 11, 6017 AC Thorn

€ 259.000,- k.k.
Type object Woonhuis, herenhuis, geschakelde woning
Woonoppervlakte 117 m²
Status Verkocht
Perceeloppervlakte 90 m²
Aanvaarding In overleg

Beschrijving

Ben jij op zoek naar een charmante stadswoning die sfeervol is ingericht en zich bevindt op een toplocatie? Dan is deze woning aan de Holstraat 11 in Thorn, absoluut iets voor jou! In het hart van het toeristische "Witte stadje Thorn" (Thoear) vind je deze gezellige karakteristieke stadswoning.

De woning heeft een woonoppervlakte van 117 vierkante meter. Bij binnenkomst tref je een ruime woonkamer met een semi-open keuken, waardoor er een open en uitnodigende sfeer ontstaat. Boven bevindt zich een grote slaapkamer met een hoog plafond, waardoor er een gevoel van ruimtelijkheid wordt gecreëerd.

De woning beschikt over een kelder die extra mogelijkheden toevoegt zoals diverse opslagruimten of zelfs een hobbyruimte.

Indeling

Je wordt ontvangen in een ruime entree voorzien van een toilet- en wasruimte. Vanuit de gang kom je in de badkamer met ligbad en twee wasbakken, maar ook vind je hier de trap naar de kelder.

Vervolgens loop je via de hal door naar de woonkamer en de landelijke open keuken met toegang tot de inpandige garage. Via de trap in de keuken/woonkamer bereik je het heerlijke terras op de verdieping.

Eerste verdieping

Via de trap in de hal kom je meteen terecht in één grote ruimte die dient als slaapkamer. Het hoge platfond geeft je nog meer het gevoel van ruimte. Je kan spelen met de indeling, zo kan deze eenvoudig gesplitst worden zodat er twee slaapkamers ontstaan.

Overige verdiepingen

De kelder is verdeeld in twee ruimtes die met elkaar verbonden zijn.

Tuin

De slaapkamer geeft eveneens toegang tot het dakterras. Hier kun je heerlijk, onder het genot van een wijntje, genieten van het uitzicht op de historische oude kern van Thorn.

Bijzonderheden

- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze
onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
- "Koper zal het verkochte voetstoots aanvaarden in de staat waarin het zich ten tijde van de feitelijke levering zal bevinden. Door verkoper wordt aan koper geen enkele vrijwaring, garantie of toezegging verstrekt met betrekking tot de afwezigheid van gebreken of de kwaliteit van het verkochte hoe ook genaamd en in welke vorm ook.
Koper verklaart tenslotte uitdrukkelijk de hiervoor genoemde bepalingen en bedingen te hebben aanvaard en zich bewust te zijn van de daaraan verbonden risico’s en zich van de rechtstoestand en de feitelijke toestand van het verkochte voldoende op de hoogte te hebben gesteld.”

Omgeving:
Thorn, Thoear, het Witte stadje ligt in de gemeente Maasgouw en telt 2490 inwoners. Een historisch stadje gelegen aan de Maas, Itterbeek en de Thornerbeek. Naast dat je in het stadje bent voorzien van voldoende winkels en horecagelegenheden, bruist het verenigingsleven er ook dagelijks. In Thorn ben je een toerist in eigen stad! Dit karakteristieke object is mooi centraal gelegen in het hart van het oude dorp. Thorn is gelegen op korte afstand van de A2 en de A73 waardoor Eindhoven en Maastricht slechts binnen 30 autominuten te bereiken zijn.

Belangrijke informatie voor de koper:
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 07354
Vraagprijs € 259.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 12 juni 2023
Laatste wijziging Maandag 21 augustus 2023
Bouw
Type object Woonhuis, herenhuis, geschakelde woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1920
Keurmerken Energie prestatie advies
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 90 m²
Woonoppervlakte 117 m²
Woonkameroppervlakte 33,78 m²
Keukenoppervlakte 19,12 m²
Inhoud 605 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 2 (en 1 kelder)
Aantal kamers 2 (waarvan 1 slaapkamer)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Energieverbruik
Energielabel E
CV ketel
Warmtebron Gas
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 1
Aantal overdekte parkeerplaatsen 1
Warm water CV-ketel
Badkamervoorzieningen Dubbele wastafel
Ligbad
Parkeergelegenheid Aangebouwde stenen garage
Heeft een garage Ja
Beschikt over een internetverbinding Ja

Plattegronden

Kaart

Sluiten

Recent bekeken