Projectontwikkeling van A tot Z

 

Maasland Ontwikkeling & Investments is een jong, professioneel investering- en managementbedrijf, welke gespecialiseerd is in het aankopen en managen van residentieel en commercieel onroerend goed. 

Maasland creëert bij voorkeur haar eigen vastgoedbezit. Dit kunnen zowel nieuwbouwontwikkelingen zijn als herontwikkelingen. Maasland Ontwikkeling & Investments is gezeteld in Maasbracht en bestaat uit een gebalanceerde organisatie van ervaren professionals en managers. Het basale “property management” is uitbesteed aan ‘best-in-class’ derde partijen.

Via ons eigen ontwikkelbedrijf MGL nemen we naast onze ontwikkelingen voor eigen portefeuille ook deel in ontwikkelingen voor derden.

Maasland Ontwikkeling & Investments is voordurend op zoek naar nieuwe projecten om onze portefeuille in zowel projectontwikkeling als belegging uit te breiden. Heeft u een (landelijk) beleggingsobject of interessante ontwikkellocatie in de regio Zuid-Nederland voor nieuwbouw of bestaand onroerend goed? Neem dan vrijblijvend contact met Steffen Frusch via het onderstaand contactformulier, telefonisch op 0475 466 566 of via e-mail: s.frusch@maaslandonline.nl. 

 

Persoonlijke gegevens
Om welk huis gaat het?
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.