5.JPG 45.JPG 50.jpg 6.JPG 3.JPG 4.JPG 25.JPG 26.JPG 23.JPG 24.JPG 22.JPG 27.jpg 20.JPG 21.JPG 26.jpg 8.JPG 40.JPG 19.jpg 20.jpg 9.JPG 52.JPG 37.JPG 13.JPG 12.JPG 19.JPG 14.JPG 18.JPG 17.JPG Beekstraat 14-bedroom-.jpg 30.jpg 39.JPG 15.JPG 21.jpg 11.JPG 10.JPG 36.JPG 35.JPG 38.JPG 56.JPG 7.JPG 41.JPG 42.JPG 43.JPG 44.JPG 06.jpg 07.jpg 08.jpg 09.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg 13.jpg 38.jpg 39.jpg 37.jpg 48.JPG 47.JPG 49.jpg 51.jpg 48.jpg 54.JPG 34.JPG 32.JPG 45.jpg 29.JPG 30.JPG 31.JPG 1.JPG 2.JPG 55.JPG 49.JPG 50.JPG 51.JPG 53.JPG beekstraat_14_begane_grond.jpg beekstraat_14_1e_verdieping.jpg beekstraat_14_2e_verdieping.jpg
5.JPG
45.JPG
50.jpg
6.JPG

Te koop: Beekstraat 14, 6017 AB Thorn

€ 598.000,- k.k.
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Gebruiksoppervlakte wonen 209,96 m²
Perceeloppervlakte 301 m²
Aanvaarding In overleg

Beschrijving

Vakantieappartement “Het Molenaarshuis” met sfeervolle eigen woning te koop aangeboden in het Witte Stadje Thorn.

Het gebeurt niet vaak dat wij van Maasland Makelaardij de kans krijgen om in één van de mooiste straatjes van Thorn een schitterende authentieke woning met zeer succesvol vakantieappartement te mogen verkopen.
En succesvol mag gezegd worden, nadat “Het Molenaarshuis” na 7 jaar elke keer weer als “uitmuntend” bestempeld wordt door diverse booking-sites. Nooit minder beoordeeld dan een 9,5 met een stabiele bezettingsgraad tot wel 80%. Dat komt door de buitengewoon prachtige authentieke molenaarswoning, daterend uit 1780, die omgebouwd is tot vakantieappartement. Voorzien van alle luxe voor de vakantieganger. Een eigen ingang, privé terras, woonkamer, keuken, badkamer en twee 2-persoons slaapkamers.
Een volledig zelfvoorzienende vakantiewoning, met B&B vergunning, zorgt voor een privé gevoel voor zowel de gast als ook de eigenaar.

De privé woning is van oorsprong een oude graanschuur. Deze graanschuur daterend uit 1870 werd vroeger als opslag schuur gebruikt door de watermolen die aan de overkant van de weg ligt. Deze schuur laat graag zijn oude elementen en historie zien. Bij binnenkomst wordt je verwelkomt door twee prachtig grote dubbel openslaande deuren van bijna 3,5m hoog die de eetkamer en woonkamer scheidt, of juist samenvoegt. De voormalige graanopslag is omgetoverd tot open woonruimte die groot maar ook warm en gezellig aanvoelt. De totale schuur van 6,5m hoog is speels en zeer effectief ingedeeld. D.m.v. diverse zwevende vloeren is deze schuur in zijn waarde gelaten en tegelijk voorzien van alle woongemak. Zoals een woonkamer, studieruimte en slaapkamer in één open ruimte. Zeker geen standaard indeling die je zo vaak al ziet. Nee, voor deze woning moet je jezelf openstellen om anders te willen wonen.

Natuurlijk heeft de privé woning ook een mooie ruime keuken met gezellig barretje, een badkamer en voldoende bergoppervlak.
Aan de achterkant van de woning lopen we via één van de zwevende vloertjes een buitengewoon sfeervol patiotuintje in. Voldoende om met vrienden aan een lange tafel te kunnen dineren of uit te kijken over de mooie daken van Thorn als je op de hoger gelegen vlonder geniet van een wijntje in de zon.
Eigenlijk heeft dit huis zo veel te bieden dat het bijna niet in woorden te omschrijven is. Het is een ervaring die je zelf moet zien en voelen. Maar wat wellicht niet onbenoemd mag blijven is dat alle vergunningen verleend zijn voor de vakantiewoning, en er zelfs ook nog een vergunning op een deel van het woonhuis ligt om een kleinschalig winkeltje te openen. Kortom, een object dat zichzelf terug verdient.
Zoals ik al eerder schreef, zien is beleven.

Omgeving
Aan het einde van de beekstraat loopt u zo het prachtige natuurgebied “Het Vijverboek” in. Een natuurgebied met meanderende beekjes, vrij grazende Konikpaarden en Gallowayrunderen. Landelijk wonen in Thorn, dát kan in deze buurt. De woning is gesitueerd vlakbij het historische centrum van Thorn met diverse horecagelegenheden en op loopafstand van andere voorzieningen zoals supermarkt, bakker en slager.
De woning is goed bereikbaar. De dichtstbijzijnde uitvalsweg naar de A2 is slechts 3 minuten rijden. Zo is Maastricht en Eindhoven beiden binnen 30 minuten te bereiken. Roermond met zijn uitgebreide Retail en merkendorp is slecht 15 autominuten verwijderd.

De plattegronden, video, 360 gr tour en afbeeldingen van deze presentatie geven een goed beeld van wat de woning u zoal te bieden heeft en tijdens een bezichtiging lichten we u graag de overige mogelijkheden van deze bijzondere woning toe.

Indeling

Centraal in de woning bevindt zich de hal met fraaie vloer en toegang naar keuken, toilet en praktische kelder (nagenoeg stahoogte). De eetkamer staat in open verbinding met de gezellige woonkamer , dit is een heerlijke plek waar u veel zult verblijven. Vanuit deze ruimte kijkt u omhoog naar prachtig dak constructie met fraaie spanten en houten gebintwerken.
Aan de voorzijde is de ruime, zonnige eetkamer gesitueerd grenzend aan de binnenplaats. De verdieping van dit woongedeelte beschikt over twee karakteristieke slaapkamers en een overloop. De betegelde badkamer is gesitueerd op de begane grond en voorzien van een douche, toilet en wastafel.
Het voorste woongedeelte, heeft een eigen ingang via de binnenplaats, vervolgens komt u in een ruime woonkamer met veel licht. Via de overloop bereikt u de keuken, twee ruime slaapkamers en keurige badkamer.

Bijzonderheden

- Winkelvergunning voor verkoop van streek - en of andere toerisme bevorderende producten te verkopen.
Meer info zie verstrekte vergunning met bijhorend bestemmingsplan, graag lichten wij u deze stukken waar nodig nader toe:
- Aan het einde van het straatje loopt u zo het prachtige natuurgebied “Het Vijverboek” in. Een natuurgebied met meanderende beekjes, vrij grazende Konikpaarden en Gallowayrunderen:
- Grotendeels voorzien van degelijke houten kozijnen met dubbele beglazing;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomstmet betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 07234
Vraagprijs € 598.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 2 september 2021
Laatste wijziging Dinsdag 19 april 2022
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1780
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 301 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 209,96 m²
Inhoud 841 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 6 (waarvan 4 slaapkamers)
Aantal badkamers 2
Energieverbruik
Energielabel G

Plattegronden

Kaart

Sluiten

Recent bekeken