Posthuisstraat 5, Maasbracht-2.jpg Posthuisstraat 5, Maasbracht-1.jpg Posthuisstraat 5, Maasbracht-32.jpg Posthuisstraat 5, Maasbracht-3.jpg Posthuisstraat 5, Maasbracht-4.jpg Posthuisstraat 5, Maasbracht-8.jpg Posthuisstraat 5, Maasbracht-7.jpg IMG_8077.jpeg Posthuisstraat 5, Maasbracht-9.jpg Posthuisstraat 5, Maasbracht-10.jpg Posthuisstraat 5, Maasbracht-12.jpg Posthuisstraat 5, Maasbracht-11.jpg Posthuisstraat 5, Maasbracht-5.jpg Posthuisstraat 5, Maasbracht-6.jpg Posthuisstraat 5, Maasbracht-30.jpg Posthuisstraat 5, Maasbracht-31.jpg Posthuisstraat 5, Maasbracht-26.jpg Posthuisstraat 5, Maasbracht-27.jpg Posthuisstraat 5, Maasbracht-28.jpg Posthuisstraat 5, Maasbracht-29.jpg Posthuisstraat 5, Maasbracht-29b.jpg Posthuisstraat 5, Maasbracht-24.jpg Posthuisstraat 5, Maasbracht-25.jpg Posthuisstraat 5, Maasbracht-18.jpg Posthuisstraat 5, Maasbracht-19.jpg Posthuisstraat 5, Maasbracht-20.jpg Posthuisstraat 5, Maasbracht-21.jpg Posthuisstraat 5, Maasbracht-22.jpg Posthuisstraat 5, Maasbracht-23.jpg Posthuisstraat 5, Maasbracht-13.jpg Posthuisstraat 5, Maasbracht-14.jpg Posthuisstraat 5, Maasbracht-15.jpg Posthuisstraat 5, Maasbracht-16.jpg Posthuisstraat 5, Maasbracht-17.jpg Kadastrale kaart - Maasbracht E 3689 .jpg
Posthuisstraat 5, Maasbracht-2.jpg
Posthuisstraat 5, Maasbracht-1.jpg
Posthuisstraat 5, Maasbracht-32.jpg
Posthuisstraat 5, Maasbracht-3.jpg
Verkocht

Verkocht: Posthuisstraat 5, 6051 AN Maasbracht

€ 349.000,- k.k.
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Woonoppervlakte 138 m²
Status Verkocht
Perceeloppervlakte 279 m²
Aanvaarding In overleg

Beschrijving

Op loopafstand van alle voorzieningen die Maasbracht te bieden heeft en toch gelegen in een zeer rustige straat vind je deze ruime vrijstaande woning uit 1967, welke de basis kan vormen voor een gezin met een groeiende toekomst. Op een perceel van 279 m2 biedt de woning van 138 m2 veel mogelijkheden, dit dankzij de verschillende kamers. Dit huis kan volledig naar je eigen wensen, levensstijl worden verbouwd en gemoderniseerd. De opties en mogelijkheden zijn door de handige indeling eindeloos. Daarnaast geniet je in deze woning de hele dag van de zon door de grote raampartijen.

Aan de linkerzijde van het huis bevindt zich een garage die inpandig verbonden is met de bijkeuken. Rechts van het huis is er een vrije achterom, waardoor de achtertuin bereikbaar is.

Indeling

Bij binnenkomst word je verwelkomd in een ruime hal, waar je direct een gevoel van ruimte ervaart. Hier bevindt zich een apart toilet en de meterkast. Daarnaast tref je twee deuren aan die je verder de woning in leiden. Aan de rechterkant van de hal bevindt zich de tussendeur naar de gezellige woonkamer, terwijl je rechtdoor de tweede tussendeur neemt om de keuken binnen te gaan. De woonkamer en keuken zijn gescheiden van elkaar, echter gemakkelijk met elkaar te verbinden zodat er een open keuken/woonkamer ontstaat. Achter de keuken bevindt zich een ruime kamer die te gebruiken is als bijkeuken. Vanuit deze ruimte kun je zowel de garage als de achtertuin bereiken.

Eerste verdieping

Via de trap bereik je de bovenverdieping, waar je 3 slaapkamers en een badkamer met toilet aantreft. De achterste slaapkamer is voorzien van 2 inbouwkasten en biedt toegang tot een klein buitenterrasje.

Tweede verdieping

Er is een handige bergzolder die bereikbaar is via een vlizotrap, waardoor extra opslagruimte beschikbaar is.

Tuin

De achtertuin heeft een vijver en een ruim tuinhuis met berging en overdekt terrasje. Hier kan je in alle privacy genieten van je welverdiende rust.

Bijzonderheden

- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze
onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
- "Koper zal het verkochte voetstoots aanvaarden in de staat waarin het zich ten tijde van de feitelijke levering zal bevinden. Door verkoper wordt aan koper geen enkele vrijwaring, garantie of toezegging verstrekt met betrekking tot de afwezigheid van gebreken of de kwaliteit van het verkochte hoe ook genaamd en in welke vorm ook.
Koper verklaart tenslotte uitdrukkelijk de hiervoor genoemde bepalingen en bedingen te hebben aanvaard en zich bewust te zijn van de daaraan verbonden risico’s en zich van de rechtstoestand en de feitelijke toestand van het verkochte voldoende op de hoogte te hebben gesteld.”

Omgeving:
Maasbracht is de grootste in de kern van de gemeente Maasgouw en heeft ruim 7000 inwoners. Maasbracht is zeer goed bereikbaar, Het is gelegen aan de A2 en de A73. Daarnaast is Maasbracht vooral bekend vanwege de scheepvaart, door de goede bereikbaarheid via het water beschikt Maasbracht over een grote binnenhaven. Maasbracht beschikt over een uitgebreide voorzieningen op het gebied van zorg, winkels, ontspanning en cultuur. Te denken aan diverse basisscholen, bibliotheek, sporthal, buitenzwembad, huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten, twee supermarkten, bakkers, slager, kledingwinkels, schoenwinkels, drogisterijen enzovoort. Bekende winkelketens als Hema, Bruna, Kruidvat zijn vertegenwoordigd naast veel plaatselijke ondernemers

Belangrijke informatie voor de koper:
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 07364
Vraagprijs € 349.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 7 juni 2023
Laatste wijziging Donderdag 12 oktober 2023
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1967
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 279 m²
Woonoppervlakte 138 m²
Woonkameroppervlakte 26,41 m²
Keukenoppervlakte 11,58 m²
Inhoud 293 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Energieverbruik
Energielabel F
Uitrusting
Badkamervoorzieningen Inloopdouche
Toilet
Wastafel
Parkeergelegenheid Inpandige garage
Heeft een garage Ja
Heeft schuur/berging Ja

Plattegronden

Kaart

Sluiten

Recent bekeken