Keizerstraat-3.JPG Keizerstraat-1.JPG Keizerstraat-2.JPG Keizerstraat-47.JPG Keizerstraat-24.JPG Keizerstraat-23.JPG Keizerstraat-22.JPG Keizerstraat-20.JPG Keizerstraat-21.JPG Keizerstraat-17.JPG Keizerstraat-18.JPG Keizerstraat-19.JPG Keizerstraat-14.JPG Keizerstraat-15.JPG Keizerstraat-16.JPG Keizerstraat-12.JPG Keizerstraat-13.JPG Keizerstraat-38.JPG Badkamer 2.jpg Badkamer 3.jpg Badkamer 4.jpg Badkamer 5.jpg Badkamer 6.jpg Badkamer 1.jpg Keizerstraat-26.JPG Keizerstraat-27.JPG Keizerstraat-48.JPG Keizerstraat-28.JPG Keizerstraat-29.JPG Keizerstraat-30.JPG Keizerstraat-31.JPG Keizerstraat-32.JPG Keizerstraat-33.JPG Keizerstraat-34.JPG Keizerstraat-35.JPG Keizerstraat-36.JPG Keizerstraat-37.JPG Keizerstraat-39.JPG Keizerstraat-42.JPG Keizerstraat-43.JPG Keizerstraat-45.JPG Keizerstraat-46.JPG Keizerstraat-6.JPG Keizerstraat-11.JPG Keizerstraat-10.JPG Keizerstraat-7.JPG Keizerstraat-8.JPG Keizerstraat-9.JPG Keizerstraat-44.JPG Keizerstraat-40.JPG Keizerstraat-41.JPG
Keizerstraat-3.JPG
Keizerstraat-1.JPG
Keizerstraat-2.JPG
Keizerstraat-47.JPG
Verkocht

Verkocht: Keizerstraat 2, 6019 BM Wessem

€ 289.000,- k.k.
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Woonoppervlakte 165 m²
Status Verkocht
Perceeloppervlakte 408 m²
Aanvaarding In overleg

Beschrijving

Dit keurig vrijstaand woonhuis gelegen aan de Keizerstraat ligt nabij het historische centrum en de Maasboulevard van Wessem op een perceel van maar liefst 408m². De woning beschikt over een onderhoudsvrije tuin op het zuidwesten, alsmede een garage en tuinhuisje. De woning is o.a. voorzien van een sfeervolle woonkamer verdeeld door authentieke glas-in-lood schuifdeuren, separate keuken, bijkeuken met plek voor de witgoed aansluitingen. Tevens is er op de beganegrond een ruime slaapkamer en badkamer gecreëerd. Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers gesitueerd. Via een vlizotrap is de zolder bereikbaar. Verder is de woning voorzien van isolerende beglazing in kunststof kozijnen en deels elektrische rolluiken.

Wessem is een pittoresk, toeristisch dorp met een mooie jachthaven, diverse restaurants, winkels en sportvoorzieningen. Tevens bevindt zich in de directe nabijheid de rivier de Maas met diverse recreatiemogelijkheden. De woning is gelegen op een centrale locatie, nabij de dorpsvoorzieningen alsmede uitvalswegen.

Nieuwsgierig naar deze woning? Aarzel niet langer en kom gauw een kijkje nemen!

Indeling

Beganegrond:
De hal met trap naar de verdieping geeft toegang tot zowel de keuken met voldoende kastjes, als de woonkamer welke verdeeld kan worden door middel van authenthieke schuifdeuren in glas-en-lood. Ook de kelder is vanuit de hal bereikbaar. Achter de keuken is er bergruimte voor witgoed apparatuur en bevindt zich ook het gasten toilet.
De badkamer met douche, extra toilet en wastafel is eveneens vanuit deze ruimte bereikbaar. Aansluitend de ruime slaapkamer gelijkvloers.

Eerste Verdieping:
Via de overloop heeft u toegang tot de vier slaapkamers waarvan er twee beschikken over ingebouwde kastruimte.

Tweede Verdieping:
De zolder is te bereiken via een zg. vlizo-trap.

De voorraadkelder is voorzien van een betegelde vloer.

Bijzonderheden

- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze
onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
- "Koper zal het verkochte voetstoots aanvaarden in de staat waarin het zich ten tijde van de feitelijke levering zal bevinden. Door verkoper wordt aan koper geen enkele vrijwaring, garantie of toezegging verstrekt met betrekking tot de afwezigheid van gebreken of de kwaliteit van het verkochte hoe ook genaamd en in welke vorm ook.
Koper verklaart tenslotte uitdrukkelijk de hiervoor genoemde bepalingen en bedingen te hebben aanvaard en zich bewust te zijn van de daaraan verbonden risico’s en zich van de rechtstoestand en de feitelijke toestand van het verkochte voldoende op de hoogte te hebben gesteld.”

Wessem (Limburgs: Wissem of Wèssem) is een stad in de gemeente Maasgouw, in de Nederlandse provincie Limburg. Het is gelegen ten oosten van Thorn en ten noordwesten van Maasbracht. In 2021 telde Wessem 2.030 inwoners. Zoals vele kleinere plaatsen in Limburg heeft Wessem een landelijk karakter en een rijke historie en was 1991 een zelfstandige gemeente.

Ten noordwesten van Wessem ligt het natuurgebied Meggelveld, ontstaan rond de kleiputten van steenfabriek Joosten.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 07287
Vraagprijs € 289.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 25 mei 2022
Laatste wijziging Dinsdag 30 augustus 2022
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1955
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 408 m²
Woonoppervlakte 165 m²
Inhoud 506 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 3 (en 1 kelder)
Aantal kamers 7 (waarvan 5 slaapkamers)
Aantal badkamers 1
Energieverbruik
Energielabel F
Uitrusting
Badkamervoorzieningen Douche
Toilet
Wastafel

Plattegronden

Kaart

Sluiten

Recent bekeken