Beschrijving

Gelegen aan de kruising van de Willem van Hornestraat en de Graafschap van Hornelaan ligt op huisnummer 10, deze mooie ruim uitgebouwde en gerenoveerde levensloop bestendige woning. De woning heeft een woonoppervlakte van 144 m2 en bevindt zich op een ruim perceel van 420 m2. De woning is gebouwd in 1955.

Willem van Hornestraat 10 is gelegen in de buurt Biest. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Weert. De verbinding naar de A2 in de richtingen Maastricht en Eindhoven/Amsterdam liggen op slechts 5 autominuten.

5 redenen om deze woning te kopen:
* prachtige ligging op unieke locatie aan de Willem van Hornestraat op loopafstand van het centrum
* ruime woning met goede en keurig afgewerkte extra slaap- en badkamer op de benedenverdieping 
* onderhoudsvrije tuin op het zuidwesten
* goed geïsoleerde garage voor twee auto’s en voorzien van 14 zonnepanelen
* woonkamer met openslaande deuren naar de serre

Indeling

Begane grond:

Via het tuinpad is er toegang tot de woning. De hal is voorzien van een tegelvloer en hier vindt u ook het gastentoilet en de meterkast. Vanuit de hal heeft u toegang tot de L-vormige woonkamer met parketvloer. Via openslaande deuren heeft u toegang tot de zeer lichte serre voorzien van vloerverwarming. De nette strakke keuken is vanuit de woonkamer en serre te bereiken. Ook de keuken wordt verwarmd middels vloerverwarming.
Aansluitend ligt de bijkeuken en witgoedruimte. Van hieruit is de extra slaapkamer en badkamer op de benedenverdieping toegankelijk.

Eerste verdieping

De trap in de hal geeft toegang tot de verdieping. Hier zijn 3 slaapkamers waarvan één voorzien van een wastafel en badkamer met douche, toilet en wastafel. De zolder is op deze verdieping te bereiken middels een vlizotrap.

Tuin

De woning beschikt over een fraaie voortuin met tuinpad en volwassen beplanting wat zorgt voor een mooie entree.
De achtertuin is gelegen op het zuidoosten en is mooi en onderhoudsvriendelijk aangelegd door onder andere het gebruik van hoogwaardig kunstgras. Het fraaie overdekte terras onder de overkapping (20 m2), welke is voorzien van een elektrisch bedienbare zonne-screen, biedt ruimte om heerlijk van u welverdiende rust na een dag werken te genieten. 
In de aangrenzende garage (39 m2) kunt u twee auto’s parkeren, er blijft dan nog voldoende ruimte over voor het stallen van bv fietsen. Deze ruimte is zeer goed geïsoleerd en voorbereidt op vloerverwarming. Op het dak van de garage bevinden zich 14 zonnepanelen voor een goede opbrengst gericht op het zuiden.
Voor de elektrische garagedeur is er tevens nog ruimte voor het parkeren twee auto’s op eigen oprit/terrein.

Bijzonderheden

Omgeving:
Deze woning kijkt aan de voorzijde uit op de karakteristieke "Graafschap van Horne Laan", echter de voordeur is gesitueerd aan de veel rustigere Willem van Hornestraat.  Basis- en middelbare scholen bevinden zich slechts op 1 minuut loopafstand. Ook het Sint Jans Gasthuis Ziekenhuis is op loopafstand eenvoudig te bereiken.

- Vraagprijs op basis van het volle eigendom €398.000 k.k.;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak
eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de
mondelinge wilsovereenkomst;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende
notaris te deponeren;
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed
inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Kenmerken