Wal 1a foto.png 01.jpg 02.jpg 03.jpg 27.jpg 26.jpg 06.jpg 43.jpg 05.jpg 08.jpg 09.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg 07.jpg 04.jpg 13.jpg 14.jpg 15.jpg 16.jpg 17.jpg 18.jpg 19.jpg 20.jpg 21.jpg 22.jpg 23.jpg 24.jpg 25.jpg 27.jpg 28.jpg 35.jpg 36.jpg 48.jpg 47.jpg 28.jpg 29.jpg
Wal 1a foto.png
01.jpg
02.jpg
03.jpg
Verkocht

Verkocht: Wal 1A, 6017 BE Thorn

€ 195.000,- k.k.
Type object Woonhuis, woonboerderij, geschakelde twee onder een kap woning
Gebruiksoppervlakte wonen 133,46 m²
Status Verkocht
Perceeloppervlakte 230 m²
Aanvaarding In overleg

Beschrijving

Ruime karakteristieke woning met berging én parkeergelegenheid op eigen terrein aan de Wal in Thorn.

Nabij de oude kern van het witte stadje Thorn ligt deze karakteristieke woning. De voormalige stal van de oude boerderij (Wal 1) is rond 1995 verbouwd tot de huidige ruime woning.
De woning heeft een woonoppervlakte van 157 m2 en bevindt zich op een perceel met een ruime berging, die ook te gebruiken is als garage. Gezien de beperkte parkeermogelijkheden in Thorn biedt de parkeerplaats op het eigen terrein een absolute meerwaarde. De woning is karakteristiek en kwalitatief goed afgewerkt met veel eikenhout en schoon metselwerk. De loskoppeling met de boerderij (Wal 1) van elektra, gas en water dient nog te gebeuren.

Indeling

De voordeur is te bereiken via de tuin met parkeergelegenheid. De ruime hal met eiken trap geeft toegang tot het toilet en de woonkamer met open keuken. Vanuit de ruime woonkamer (45 m2) is de bijkeuken met combiketel direct te bereiken.

Eerste verdieping

Op de 1e verdieping heeft u via de overloop toegang tot de 3 slaapkamers van respectievelijk 19 m2, 14 m2 en 11 m2 groot en een badkamer met toilet, wastafel en ligbad.
De opbergzolder is via de vlizotrap in een van de slaapkamers te bereiken.

Bijzonderheden

- Alle maten betreffen circa maten;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomstmet betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
- Daar verkoper nimmer de woning heeft bewoont zal bij een eventuele overeenkomst onderstaande tekst ter zijner tijd in de koopovereenkomst worden opgenomen:
"Koper zal het verkochte voetstoots aanvaarden in de staat waarin het zich ten tijde van de feitelijke levering zal bevinden. Door verkoper wordt aan koper geen enkele vrijwaring, garantie of toezegging verstrekt met betrekking tot de afwezigheid van gebreken of de kwaliteit van het verkochte hoe ook genaamd en in welke vorm ook.
Koper verklaart tenslotte uitdrukkelijk de hiervoor genoemde bepalingen en bedingen te hebben aanvaard en zich bewust te zijn van de daaraan verbonden risico’s en zich van de rechtstoestand en de feitelijke toestand van het verkochte voldoende op de hoogte te hebben gesteld.”

Omgeving:
Landelijk wonen in Thorn, dát kan in deze buurt. De woning is gesitueerd vlakbij het historische centrum van Thorn met diverse horecagelegenheden en op loopafstand van andere voorzieningen zoals supermarkt, bakker en slager.
De woning is goed bereikbaar. De dichtstbijzijnde uitvalsweg naar de A2 is slechts 3 minuten rijden. Zo is Maastricht en Eindhoven beiden binnen 30 minuten te bereiken. Roermond met zijn uitgebreide Retail en merkendorp is slecht 15 autominuten verwijderd.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 07196
Vraagprijs € 195.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 1 juli 2021
Laatste wijziging Maandag 6 september 2021
Bouw
Type object Woonhuis, woonboerderij, geschakelde twee onder een kap woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1995
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 230 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 133,46 m²
Woonkameroppervlakte 33,69 m²
Keukenoppervlakte 6,1 m²
Inhoud 532 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 23,25 m²
Oppervlakte externe bergruimte 41,16 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Uitrusting
Badkamervoorzieningen Ligbad
Toilet
Heeft schuur/berging Ja

Plattegronden

Kaart

Sluiten

Recent bekeken