50.jpg 01.jpg 02.jpg 03.jpg 04.jpg 05.jpg 06.jpg 07.jpg 08.jpg 09.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg 13.jpg 14.jpg 15.jpg 16.jpg 17.jpg 18.jpg 19.jpg 20.jpg 21.jpg 22.jpg 23.jpg 25.jpg 26.jpg 27.jpg 28.jpg Beekstraat 14-bedroom-.jpg 29.jpg 30.jpg 31.jpg 32.jpg 33.jpg 34.jpg 35.jpg 36.jpg 37.jpg 38.jpg 39.jpg 40.jpg 41.jpg 42.jpg 43.jpg 44.jpg 45.jpg 46.jpg 47.jpg 48.jpg 49.jpg 51.jpg 53.jpg 54.jpg 57.jpg 58.jpg 59.jpg 60.jpg 61.jpg beekstraat_14_begane_grond.jpg beekstraat_14_1e_verdieping.jpg beekstraat_14_2e_verdieping.jpg
50.jpg
01.jpg
02.jpg
03.jpg

Te koop: Beekstraat 14, 6017 AB Thorn

€ 629.000,- k.k.
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Gebruiksoppervlakte wonen 209,96 m²
Perceeloppervlakte 301 m²
Aanvaarding In overleg

Beschrijving

Ongekende charmante woning uit 1780 met dubbele woonfunctie!
Wij zijn als kantoor - met een focus op bijzondere woningen - wel wat gewend, echter deze combinatie van een karakteristieke woning op zo’n prachtig centrum locatie met separaat woonverblijf komen wij maar zelden in geliefd stadje Thorn tegen. De huidige bewoners hebben deze karakteristieke woning altijd goed onderhouden en hebben er diverse verbouwingen plaatsgevonden.
De terrassen met zon of schaduw, de volledige privacy maar ook zeker de rust en natuurlijk de ruimte zullen u bij een bezichtiging versteld doen staan, zo mooi!

Neem daarbij dat de woning ook nog over een B&B vergunning beschikt waardoor het voorste deel als geheel zelfstandige woning het hele jaar door kan worden verhuurd. Noemenswaardig is dat het voorste deel een hoge bezettingsgraad en enorm wordt gewaardeerd bij haar gasten die veelvuldig vanuit hier stadje Thorn en omgeving komen ontdekken.

Verder veel te zien zoals een heerlijke binnenplaats, keuken met fraai woonkamer contact. Eenvoudig kan er een binnen doorgang worden gemaakt naar voorste woning. Gelukkig zijn veel authentieke details zoals originele schouwen en dakspanten etc. bewaard gebleven. Parkeergelegenheid voldoende middels twee parkeervergunningen in de straat. Verder is er voor bezoekers en gasten van de B&B op steenworp afstand gratis parkeerplaats aan het einde van de straat.

De plattegronden en afbeeldingen van deze presentatie geven een goed beeld van wat de woning u zoal te bieden heeft en lichten we u graag toe.

Indeling

Centraal in de woning bevindt zich de hal met fraaie vloer en toegang naar keuken, toilet en praktische kelder (nagenoeg stahoogte). De eetkamer staat in open verbinding met de gezellige woonkamer , dit is een heerlijke plek waar u veel zult verblijven. Vanuit deze ruimte kijkt u omhoog naar prachtig dak constructie met fraaie spanten en houten gebintwerken.
Aan de voorzijde is de ruime, zonnige eetkamer gesitueerd grenzend aan de binnenplaats. De verdieping van dit woongedeelte beschikt over twee karakteristieke slaapkamers en een overloop. De betegelde badkamer is gesitueerd op de begane grond en voorzien van een douche, toilet en wastafel.
Het voorste woongedeelte, heeft een eigen ingang via de binnenplaats, vervolgens komt u in een ruime woonkamer met veel licht. Via de overloop bereikt u de keuken, twee ruime slaapkamers en keurige badkamer.

Bijzonderheden

- Winkelvergunning voor verkoop van streek - en of andere toerisme bevorderende producten te verkopen.
Meer info zie verstrekte vergunning met bijhorend bestemmingsplan, graag lichten wij u deze stukken waar nodig nader toe:
- Aan het einde van het straatje loopt u zo het prachtige natuurgebied “Het Vijverboek” in. Een natuurgebied met meanderende beekjes, vrij grazende Konikpaarden en Gallowayrunderen:
- Grotendeels voorzien van degelijke houten kozijnen met dubbele beglazing;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomstmet betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Omgeving
Landelijk wonen in Thorn, dát kan in deze buurt. De woning is gesitueerd vlakbij het historische centrum van Thorn met diverse horecagelegenheden en op loopafstand van andere voorzieningen zoals supermarkt, bakker en slager.
De woning is goed bereikbaar. De dichtstbijzijnde uitvalsweg naar de A2 is slechts 3 minuten rijden. Zo is Maastricht en Eindhoven beiden binnen 30 minuten te bereiken. Roermond met zijn uitgebreide Retail en merkendorp is slecht 15 autominuten verwijderd.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 07234
Vraagprijs € 629.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 2 september 2021
Laatste wijziging Donderdag 13 januari 2022
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1780
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 301 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 209,96 m²
Inhoud 841 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 6 (waarvan 4 slaapkamers)
Aantal badkamers 2

Plattegronden

Kaart

Sluiten

Recent bekeken