Beschrijving

CHARMANTE 2-ONDER-1 KAPWONING met UITBOUW, BERGING, GARAGE wacht op zijn nieuwe bewoners…

Deze uitstekend onderhouden woning met 9 zonnepanelen is voorzien van dubbelbeglazing en spouwmuurisolatie. De woning is gelegen op goede woon stand. Deze woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing waarbij de bovenverdieping zelfs voorzien is van rolluiken. Bij uitstek de perfecte GEZINSWONING op rustige locatie en loopafstand van de dorpskern en voorzieningen.

Kortom de perfecte combinatie tussen wonen 2.0 en landelijk wonen.

Indeling

Parterre :
Vanuit de entree heeft u toegang naar de mooi afgewerkte woonkamer met veel daglichttoetreding. 
Vanuit de luxe keuken welke voorziet in alle denkbare comfort heeft middels grote schuifpui mooi zicht over de aangelegde achtertuin met achterom.

Eerste verdieping

Op de 1ste verdieping ligt de badkamer welke voorzien van een bad en douche, design radiator, toilet en vaste wastafelmeubel. 
3  slaapvertrekken waarvan twee voorzien zijn van een dakkapel. 
Vanuit de hobbykamer/ werkkamer is het uitzicht ronduit adembenemend en een mooi rustpunt.

Bijzonderheden

- Om makkelijker te financieren wordt u deze woning aangeboden voor €148.000 k.k. met een gebruikersrecht voor de grond van €227,50 p/m ;
- deels voorzien van rolluiken;
- Alle maten betreffen circa maten;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Kenmerken