Te koop: Lage Bongerd 2ong, 6116 BP Roosteren

€ 281.000,- v.o.n.
Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 505 m²

Omschrijving

MODERNE WONINGEN TE KOOP, waarvan nog 3 beschikbaar...

Binnen het Kerkdorp Roosteren zijn op een centrale locatie aan der Lage Bongerd, vier bouwkavels beschikbaar ten behoeve van vrijstaande bebouwing op een totaal perceel van circa 2000m2.

De locatie is gelegen nabij het centrum van Roosteren, vlakbij winkels en maatschappelijke voorzieningen. De woningen die op deze kavels gesitueerd gaan worden, zullen de overgang vormen tussen het nieuwbouwappartementencomplex dat reeds gerealiseerd is op de hoek Eykholtstraat/Lage Bongerd en de oorspronkelijke bebouwing gelegen aan de Lage Bongerd, de overgang tussen oud en nieuw.

Samen met Droomwoning en architect Bas van Grimbergen hebben we een 2-tal ontwerpen gemaakt die passen binnen de regels van het bestemmingsplan en de bestaande bebouwing. De woningen voldoen qua comfort en uitrusting aan alle eisen die men op dit moment mag verwachten. Dit zijn voorbeelden van woningen die hier zouden passen. Samen met Droomwoning en de architect bent U daarnaast vrij om voor andere ontwerpen te kiezen, deze zullen dan wel eerst met de gemeente besproken moeten worden. In eerste instantie bieden we alleen de grond aan, in overleg met de notaris kan er voor gekozen worden de grond middels overdrachtsbelasting te laten transporteren. U geniet dat het voordeel.

De prijzen op deze site zijn gegeven als de gronden met overdrachtsbelasting geleverd worden. In basis gelden ook voor deze gronden de algemene regels van Droomwoning. Voor de ontwerpen die we samen met architect Bas van Grimbergen gemaakt hebben geldt dat deze VON-zijn. Zie bijgevoegde overzichten. Alle overzichten bij dit project zijn opgezet vanuit de gedachte dat we werken met een all-in prijs.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05768
Vraagprijs € 281.000,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 29 april 2014
Laatste wijziging Dinsdag 22 maart 2016
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 505 m²

Brochure(s) en overige bijlagen

Kaart

Recent bekeken