Beschrijving

Yes, dit is hem..
Op een hele leuke plek met grote tuin op het Zuiden is deze HOEKWONING met uitbouw en overal vloerverwarming zeker uw bezichtiging waard!
De woning beschikt over voldoende slaapkamers, mooie badkamer en verkeert in uitstekende staat van onderhoud.

Indeling

Mooie ontvangsthal met meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping, van hieruit toegang tot nette luxe toiletruimte met fonteintje en de zonnige woonkamer, keuken en tuinkamer.

De ruime en lichte woonkamer staat via fraaie doorgang in contact met de lichte keuken inbouwkeuken, welke is voorzien van een vaatwasser, oven, koelkast, afzuigkap en gaskookplaat.

Zonnige tuinkamer met fraai zicht over de diepe tuin en vanwaar doorgang naar de bijkeuken en inpandig te bereiken garage (thans in gebruik als berging).

Eerste verdieping

De overloop met trapopgang naar de tweede verdieping, biedt toegang tot drie slaapkamers en een badkamer. De volledig betegelde en moderne badkamer is voorzien van een bad/douchecombinatie, zwevend 2de tweede toilet, design radiator en een wastafelmeubel.

Tweede verdieping

Via vlizotrap naar zolder ruimte welke dienst doet als berging.

Tuin

Naast een voortuin beschikt de woning over een ruime onderhoudsvriendelijke achtertuin gelegen op het Zuiden met veel privacy en een achterom. De heerlijke tuinkamer is licht en professioneel aangebouwd: heel goed gedaan!

Bijzonderheden

– Verhuisklaar
– Nette keuken
– Mooi sanitair
– Drie slaapkamers
– Tuin op het zuiden
– Zonnige tuinkamer als aanbouw 
– Nagenoeg is de gehele benedenverdieping voorzien van comfortabele vloer verwarming (welke fungeert als hoofdverwarming). 
– Onderhoudsvriendelijk
– Goed geïsoleerd
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Omgeving:
Maasbracht is de grootste in de kern van de gemeente Maasgouw en heeft ruim 7000 inwoners. Maasbracht is zeer goed bereikbaar, Het is gelegen aan de A2 en de A73. Daarnaast is Maasbracht vooral bekend vanwege de scheepvaart, door de goede bereikbaarheid via het water beschikt Maasbracht over een grote binnenhaven. Maasbracht beschikt over een uitgebreide voorzieningen op het gebied van zorg, winkels, ontspanning en cultuur. Te denken aan diverse basisscholen, bibliotheek, sporthal, buitenzwembad, huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten, twee supermarkten, bakkers, slager, kledingwinkels, schoenwinkels, drogisterijen enzovoort. Bekende winkelketens als Hema, Bruna, Kruidvat zijn vertegenwoordigd naast veel plaatselijke ondernemers.

Kenmerken