sintel.jpg sintel3.jpg 4 sintel2.jpg 2 5 6 7 8 IMG_8718.JPG IMG_8719.JPG IMG_8721.JPG IMG_8722.JPG IMG_8723.JPG IMG_8717.JPG IMG_8716.JPG
sintel.jpg
sintel3.jpg
4
sintel2.jpg
Verkocht

Verkocht: Sintelstraat 29-29a, 6051 BL Maasbracht

€ 295.000,- k.k.
Type object Appartement, beneden/boven woning, wonen overig
Gebruiksoppervlakte wonen 110 m²
Status Verkocht
Perceeloppervlakte 169 m²
Aanvaarding In overleg

Beschrijving

Leuk beleggingsobject bestaande uit een commerciële ruimte van ca. 140 m2 en een ruim 3- kamer appartement van evenzo ca. 110m2. Beide zijn thans langdurig verhuurd hierdoor behaalt u zorgeloos een prima rendement.

Ligging:
Het object is gelegen op zicht locatie nabij de Haven van Maasbracht en is optimaal per auto bereikbaar, mede gelet op de directe nabijheid van de A2 Maastricht – Eindhoven en de A73 richting Venlo.
Voor de deur is voldoende parkeerplek en fraai zicht op de havenboulevard.

Beschikbaarheid:
Per direct.

Bijzonderheden

- Alle maten betreffen circa maten;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomstmet betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Omgeving:
Maasbracht is de grootste in de kern van de gemeente Maasgouw en heeft ruim 7000 inwoners. Maasbracht is zeer goed bereikbaar, Het is gelegen aan de A2 en de A73. Daarnaast is Maasbracht vooral bekend vanwege de scheepvaart, door de goede bereikbaarheid via het water beschikt Maasbracht over een grote binnenhaven. Maasbracht beschikt over een uitgebreide voorzieningen op het gebied van zorg, winkels, ontspanning en cultuur. Te denken aan diverse basisscholen, bibliotheek, sporthal, buitenzwembad, huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten, twee supermarkten, bakker, slager, kledingwinkels, schoenwinkels, drogisterijen enzovoort. Bekende winkelketens als Hema, Bruna, Kruidvat zijn vertegenwoordigd naast veel plaatselijke ondernemers.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 07179
Vraagprijs € 295.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 9 maart 2021
Laatste wijziging Maandag 22 maart 2021
Bouw
Type object Appartement, beneden/boven woning, wonen overig
Woonlaag 1e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1967
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 169 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 110 m²
Inhoud 600 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 156 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 8 (waarvan 3 slaapkamers)
Aantal toiletten 1
CV ketel
Combiketel Ja

Plattegronden

Kaart

Sluiten

Recent bekeken