Beschrijving

Hier word je blij van!
Op een gewilde, rustige locatie aan de Pannestaartweg staat deze hoekwoning met grote leuke tuin. Door de terrasoverkapping duren de zomeravonden hier extra lang. 
Van binnen is alles netjes op orde met vaste trap naar zolder, waar 4de slaapkamer mogelijk.
Echt een thuiskomer!

Indeling

Souterrain:
Ruime provisie kelder (15 m2) tevens zijn hier alle witgoed aansluitingen voorzien.

Begane grond:
Entree, hal, toiletruimte met meterkast, toegang tot de woonkamer. De woonkamer betreft een doorzon woonkamer en biedt veel licht. De keuken bevindt zich aan de achterzijde en is voorzien van o.a. gascomfort en oven.  Heerlijke tuin, met riante terrasoverkapping. Via de hal ga je met de trap naar de verdieping.

Eerste verdieping

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot een drietal ruim bemeten slaapkamers (voorheen vier) en een comfortabele badkamer voorzien van een mooie wastafel in meubel, tweede toilet en riante inloopdouche.

Tweede verdieping

Tweede verdieping:
Middels nieuwe beklede vaste trap toegang naar nette zolderruimte waar C.V.-ketel opstelling (eigendom). Tevens is hier een 4de slaapkamer mogelijk. 

Heerlijk diepe achtertuin met overdekt terras gelegen 290m2 eigen grond. Verder is er voldoende bergruimte middels stenen berging en garage.

Bijzonderheden

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Omgeving:
Maasbracht is de grootste in de kern van de gemeente Maasgouw en heeft ruim 7000 inwoners. Maasbracht is zeer goed bereikbaar, Het is gelegen aan de A2 en de A73. Daarnaast is Maasbracht vooral bekend vanwege de scheepvaart, door de goede bereikbaarheid via het water beschikt Maasbracht over een grote binnenhaven. Maasbracht beschikt over een uitgebreide voorzieningen op het gebied van zorg, winkels, ontspanning en cultuur. Te denken aan diverse basisscholen, bibliotheek, sporthal, buitenzwembad, huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten, twee supermarkten, bakkers, slager, kledingwinkels, schoenwinkels, drogisterijen enzovoort. Bekende winkelketens als Hema, Bruna, Kruidvat zijn vertegenwoordigd naast veel plaatselijke ondernemers

Kenmerken