1.JPG 2.jpg 3.JPG 4.JPG 5.JPG 6.JPG 7.JPG 8.JPG 10.JPG 11.JPG 12.JPG 13.JPG 15.JPG 16.JPG 17.JPG 18.JPG 19.JPG 20.JPG 21.JPG 22.JPG 23.JPG 24.jpg
1.JPG
2.jpg
3.JPG
4.JPG
Verkocht

Verkocht: Markt 4h, 6051 DZ Maasbracht

€ 219.500,- k.k.
Type object Appartement, galerijflat
Aanvaarding In overleg
Gebruiksoppervlakte wonen 95 m²
Status Verkocht

Beschrijving

Zorgeloos wonen.
In het centrum aan de markt gelegen zonnig 2-slaapkamer appartement (2000) op de derde (bovenste, penthouse) verdieping met lift en ruim balkon.

Indeling

Verzorgde entree met brievenbussen, intercomsysteem, trappen en de lift is afgesloten. Het wooncomplex is verzorgd en zeer geliefd onder de bewoners. Op de derde verdieping treft u dit zonnige appartement met werkelijk een fantastisch uitzicht over Maasbracht en ruim terras. Echt zeldzaam.

Het appartement is efficiënt ingedeeld. De gang beschikt over een steektrap waar u beland op de derde verdieping hier is een brede fraaie hal vanwaar doorgang naar twee slaapkamers (resp ca 10 en 13 m2), de eenvoudige badkamer, berging (resp ca 5 m2), toiletruimte en woonkamer met half open keuken en bijkeuken.

De woonkamer is licht, ruim en prettig. Vanuit de woonkamer bereikt u het bijzondere terras.

Bijzonderheden

- Bijdrage VVE per maand zijn €154,13 per maand, inclusief opstal verzekering en bijdrage in reservefonds;
- De voorzieningen van keuken en badkamer zijn eenvoudig doch functioneel;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Omgeving:
Maasbracht is de grootste in de kern van de gemeente Maasgouw en heeft ruim 7000 inwoners. Maasbracht is zeer goed bereikbaar, Het is gelegen aan de A2 en de A73. Daarnaast is Maasbracht vooral bekend vanwege de scheepvaart, door de goede bereikbaarheid via het water beschikt Maasbracht over een grote binnenhaven. Maasbracht beschikt over een uitgebreide voorzieningen op het gebied van zorg, winkels, ontspanning en cultuur. Te denken aan diverse basisscholen, bibliotheek, sporthal, buitenzwembad, huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten, twee supermarkten, bakkers, slager, kledingwinkels, schoenwinkels, drogisterijen enzovoort. Bekende winkelketens als Hema, Bruna, Kruidvat zijn vertegenwoordigd naast veel plaatselijke ondernemers

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 07162
Vraagprijs € 219.500,- k.k.
Servicekosten € 154,13
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Zaterdag 5 december 2020
Laatste wijziging Dinsdag 6 april 2021
Bouw
Type object Appartement, galerijflat
Woonlaag 3e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2000
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 95 m²
Inhoud 225 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 6 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Uitrusting
Heeft een balkon Ja

Plattegronden

Kaart

Sluiten

Recent bekeken