Beschrijving

Een huis waar u direct heerlijk kunt wonen, zonder dat u direct iets hoeft te veranderen of op te knappen. Klinkt u dit als muziek in de oren? Dan is dit de perfecte woning voor u.

Gelegen in een kindvriendelijke buurt nabij de bruisende Havenboulevard ligt deze ruime, veelzijdige, vrijstaande woning met veel mogelijkheden.

Indeling

Begane grond
Via de voordeur komt u in een ruime, sfeervolle hal terecht. In de hal is tevens het toilet aanwezig. De uiterst sfeervolle woonkamer beschikt over een openhaard en biedt via grote raampartijen een optimaal tuincontact. Verder is deze woonkamer voorzien van mooie parket vloer. De keuken is voorzien van een oven, vaatwasser en een keramische kookplaat. Vanuit de keuken heeft u schitterend tuincontact. Verder is er nog een handige muurkast aanwezig. Via de keuken bereikt u de ruime garage van ca. 45 m2.

Souterrain
Door middel van een trap bereikt u de ruime kelder met prima stahoogte. Deze is onder andere te gebruiken als wijnkelder of berging. De kelder heeft een oppervlakte van ca. 8 m2.

Eerste verdieping

Bovenverdieping
De bovenverdieping bestaat uit drie slaapkamers. De grootste slaapkamer heeft een frans balkon. Alle slaapvertrekken zijn voorzien van vaste inbouw kasten. De kleinste slaapkamer heeft een deur met toegang tot het platte dak.
De badkamer is keurig en voorzien van een ruime douche, een luxe toilet en een fraai wastafelmeubel. De trappenhal beschikt over mooi glas in lood raam.

Tweede verdieping

Zolder
Door middel van een vlizotrap is de zolder te bereiken.

Tuin

Mooi aangelegde tuin welke is voorzien van terras, aanplant en gazon.

Bijzonderheden

- Rondom dubbele beglazing in aluminium kozijnen;
- Op loopafstand tot alle centrum voorzieningen
- Alle maten betreffen circa maten
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak
eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de
mondelinge wilsovereenkomst;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende
notaris te deponeren;
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed
inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Omgeving:
Maasbracht is de grootste in de kern van de gemeente Maasgouw en heeft ruim 7000 inwoners. Maasbracht is zeer goed bereikbaar, Het is gelegen aan de A2 en de A73. Daarnaast is Maasbracht vooral bekend vanwege de scheepvaart, door de goede bereikbaarheid via het water beschikt Maasbracht over een grote binnenhaven. Maasbracht beschikt over een uitgebreide voorzieningen op het gebied van zorg, winkels, ontspanning en cultuur. Te denken aan diverse basisscholen, bibliotheek, sporthal, buitenzwembad, huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten, twee supermarkten, bakkers, slager, kledingwinkels, schoenwinkels, drogisterijen enzovoort. Bekende winkelketens als Hema, Bruna, Kruidvat zijn vertegenwoordigd naast veel plaatselijke ondernemers.

Kenmerken