Beschrijving

Wonen op geliefde woonplek met garage en tuin op het zuid westen.

De goede verhoudingen van de ruimten, doordat de keuken in open verbinding staat met de leefruimte en daarnaast de grote dakkapel op de tweede verdieping, zorgen voor een hele prettige woning. Het klopt gewoon.

Dit huis wilt u echt zien. We zien u graag aan de Kempenaarstraat!

Indeling

De woning kom je binnen in een prima hal. Hier vind je ook de toiletruimte en de trapkast. Je komt mooi in het midden van de woonkamer binnen met een lekkere zithoek en een groot eetgedeelte die in open verbinding staat met de keuken. De keuken is compleet in een L-vorm uitgevoerd (elektrische kookplaat, afzuigkap, combi magnetron/oven, en vaatwasser). De deur naar de tuin zal hier vaak open staan. Het aangrenzende terras is overdekt en ideaal op de zon gesitueerd, heel prettig.

Op de eerste verdieping treft u twee ruime kamers aan. De badkamer met een groot raam bevindt zich aan de achterzijde. De linnenkamer met witgoed aansluiting is apart gesitueerd.

Een heel groot voordeel is dat er een vaste trap naar de tweede verdieping is gerealiseerd. Hierop is een grote dakkapel geplaatst. Een ruime derde kamer is het resultaat.

Bijzonderheden

– Veel licht;
– Ruime leefruimte;
– Vaste trap naar de zolder;
– Keurig onderhouden;
– Tuin op het zuiden;
– Garage;
– Oprit

- Om makkelijker te financieren wordt u deze woning aangeboden voor €166.000 k.k. met een gebruikersrecht voor de grond van €125,- p/m (gem. na fiscale aftrek);
- rondom nagenoeg volledig voorzien van rolluiken en kunststofkozijnen isolerende beglazing met ;
- Alle maten betreffen circa maten;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Omgeving:
Maasbracht is de grootste in de kern van de gemeente Maasgouw en heeft ruim 7000 inwoners. Maasbracht is zeer goed bereikbaar, Het is gelegen aan de A2 en de A73. Daarnaast is Maasbracht vooral bekend vanwege de scheepvaart, door de goede bereikbaarheid via het water beschikt Maasbracht over een grote binnenhaven. Maasbracht beschikt over een uitgebreide voorzieningen op het gebied van zorg, winkels, ontspanning en cultuur. Te denken aan diverse basisscholen, bibliotheek, sporthal, buitenzwembad, huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten, twee supermarkten, bakkers, slager, kledingwinkels, schoenwinkels, drogisterijen enzovoort. Bekende winkelketens als Hema, Bruna, Kruidvat zijn vertegenwoordigd naast veel plaatselijke ondernemers.

Kenmerken