Beschrijving

Deze vrijstaande woning is een bezichtiging meer dan waard.
De woning bevindt zich in een rustige straat, met aan een kant een heerlijk plantsoen en aan de andere kant de ruime tuin welke middels een mooie groene haag veel privacy verschaft.

Indeling

Via de hal komt u deze mooie goed onderhouden vrijstaande woning binnen. In de hal bevind zich de toegang tot het toilet de trap naar de verdieping en geeft tevens toegang tot de woonkamer.
De lichte woonkamer en openkeuken zijn geheel voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. De keuken geeft toegang tot de aangebouwde serre voorzien van een grote glazen schuifpui. Via de serre bereikt u de garage.

Eerste verdieping

Aan de overloop op de 1ste verdieping vind u toegang tot de geheel vernieuwde badkamer uit 2019 en drie slaapkamers welke allen beschikken over op maat gemaakte kasten .

Tweede verdieping

De zolder is te bereiken via een vlizotrap, en heeft voldoende stahoogte om er een extra kamer van te maken. Een vaste trap naar de 2e verdieping is vanuit de overloop te realiseren.

Tuin

Naast de woning kunt u genieten in de zonovergoten grote tuin.

Bijzonderheden

Het hele huis is voorzien van rolluiken en een alarminstallatie uit 2017.  Verkoeling krijgt u van de airco uit 2020. Het schilderwerk is in 2019 geheel vernieuwd. De schoorsteen is in 2016 opnieuw gevoegd en voorzien van nieuw lood. Ook de fundering is in dit zelfde jaar rigoureus aangepakt en water afstotend gemaakt.

- Vraagprijs op basis van het volle eigendom €360.000 k.k.;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak
eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de
mondelinge wilsovereenkomst;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende
notaris te deponeren;
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed
inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Omgeving:
Maasbracht is de grootste in de kern van de gemeente Maasgouw en heeft ruim 7000 inwoners. Maasbracht is zeer goed bereikbaar, Het is gelegen aan de A2 en de A73. Daarnaast is Maasbracht vooral bekend vanwege de scheepvaart, door de goede bereikbaarheid via het water beschikt Maasbracht over een grote binnenhaven. Maasbracht beschikt over uitgebreide voorzieningen op het gebied van zorg, winkels, ontspanning en cultuur. Te denken aan diverse basisscholen, bibliotheek, sporthal, buitenzwembad, huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten, twee supermarkten, bakkers, slager, kledingwinkels, schoenwinkels, drogisterijen enzovoort. Bekende winkelketens als Hema, Bruna, Kruidvat zijn vertegenwoordigd naast veel plaatselijke ondernemers.

Kenmerken