43.jpg 01.jpg 02.jpg 03.jpg 04.jpg 05.jpg 06.jpg 07.jpg 08.jpg 09.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg 13.jpg 14.jpg 15.jpg 16.jpg 17.jpg 18.jpg 19.jpg 20.jpg 21.jpg 22.jpg 23.jpg 24.jpg 25.jpg 26.jpg 27.jpg 28.jpg 29.jpg 30.jpg 31.jpg 32.jpg 33.jpg 34.jpg 35.jpg 36.jpg 37.jpg 38.jpg 39.jpg 40.jpg 41.jpg 42.jpg 44.jpg 45.jpg 46.jpg 47.jpg 48.jpg 49.jpg 50.jpg 51.jpg
43.jpg
01.jpg
02.jpg
03.jpg
Verkocht

Verkocht: Brouwersstraat 7, 6051 AA Maasbracht

€ 265.000,- k.k.
Type object Woonhuis, bungalow, vrijstaande woning
Gebruiksoppervlakte wonen 200 m²
Status Verkocht
Perceeloppervlakte 435 m²
Aanvaarding In overleg

Beschrijving

Even de handen uit de mouwen steken..
Na opfrissing is er in deze VRIJSTAANDE BUNGALOW met CARPORT EN GARAGE aan ruimte geen gebrek. Zo is dit huis volledig onderkelderd, gelegen op 435 m2 eigen grond en beschikt de woning over 5 slaapvertrekken met 3 badkamers.
Het geheel is gelegen op prima woonstand met alle centrum voorzieningen direct om de hoek.

Bent u op zoek naar een huis welke u geheel naar eigen zin kunt aanpassen en is gelegen op binnen de infrastructuur van alle voorzieningen?
Dan is deze woning absoluut een bezoek waard.

Is uw interesse gewekt, neem dan contact met ons op voor een bezichtiging.

Indeling

Souterrain:
Gehele woning is onderkelderd - provisiekelder - CV ruimte.

Parterre:
Entree - trappenhal - meterkast - gastentoilet - living met eet- en woonkamer gedeelte - bijkeuken - badkamer - separaat toilet - 3 slaapvertrekken - gesloten eenvoudige keuken met toegang naar achtertuin - garage.

Eerste verdieping

1ste verdieping:
Overloop met royale vide - 2 slaapkamers - 2 eenvoudige badkamers waarvan één met ligbad en de andere is uitgerust met een douche.

Bijzonderheden

- Gelegen op loopafstand tot alle centrum voorzieningen;
- De gehele woning is onderkelderd;
- Alle maten betreffen circa maten;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomstmet betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
- Daar verkoper nimmer de woning heeft bewoont zal bij een eventuele overeenkomst onderstaande tekst ter zijner tijd in de koopovereenkomst worden opgenomen:
"Koper zal het verkochte voetstoots aanvaarden in de staat waarin het zich ten tijde van de feitelijke levering zal bevinden. Door verkoper wordt aan koper geen enkele vrijwaring, garantie of toezegging verstrekt met betrekking tot de afwezigheid van gebreken of de kwaliteit van het verkochte hoe ook genaamd en in welke vorm ook.
Koper verklaart tenslotte uitdrukkelijk de hiervoor genoemde bepalingen en bedingen te hebben aanvaard en zich bewust te zijn van de daaraan verbonden risico’s en zich van de rechtstoestand en de feitelijke toestand van het verkochte voldoende op de hoogte te hebben gesteld.”

Omgeving:
Maasbracht is de grootste in de kern van de gemeente Maasgouw en heeft ruim 7000 inwoners. Maasbracht is zeer goed bereikbaar, Het is gelegen aan de A2 en de A73. Daarnaast is Maasbracht vooral bekend vanwege de scheepvaart, door de goede bereikbaarheid via het water beschikt Maasbracht over een grote binnenhaven. Maasbracht beschikt over een uitgebreide voorzieningen op het gebied van zorg, winkels, ontspanning en cultuur. Te denken aan diverse basisscholen, bibliotheek, sporthal, buitenzwembad, huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten, twee supermarkten, bakker, slager, kledingwinkels, schoenwinkels, drogisterijen enzovoort. Bekende winkelketens als Hema, Bruna, Kruidvat zijn vertegenwoordigd naast veel plaatselijke ondernemers.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 07178
Vraagprijs € 265.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 8 maart 2021
Laatste wijziging Woensdag 26 mei 2021
Bouw
Type object Woonhuis, bungalow, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1974
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 435 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 200 m²
Inhoud 425 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Aantal badkamers 3 (en 1 apart toilet)

Plattegronden

Kaart

Sluiten

Recent bekeken