Beschrijving

Een opmerkelijk karaktervol en eigentijds VRIJSTAAND HERENHUIS op een heerlijke plek.

Gelegen op het zuiden, met volop leuke mogelijkheden, gelijkvloers wonen, een royale tuin (1.040 m2) en een bijgebouw dat geschikt is voor meerdere doeleinden.

Deze woning geeft je het juiste gevoel doordat de indeling klopt, de in beginsel degelijke bouwstijl en gelegen op loopafstand van alle voorzieningen.

Bel 0475 466 566 en plan vandaag nog uw bezichtiging .

Indeling

U komt de woning binnen via een ruime entree met fraai Glas in lood sier glaswerk. Er is hier plek voor jassen en schoenen. Zo kunt u zich er rustig even terugtrekken met een goed boek; of in de gezellige woonkamer waar volop het zonnetje doorkomt. Wat in de kamers opvalt, is het vele licht en overal mooi zicht op de enorme achtertuin. Verder zijn wij verliefd op de houten visgraat vloer!

De daarachter gelegen slaapkamer (voorheen garage) heeft veel ramen en openslaande deur richting terras, samen met luxe badkamer geeft deze ruimte een zeker gevoel van comfort. 

De keuken is centraal in het huis. U komt hier binnen met de boodschappen, kijkt fijn weg. De hoogte, de breedte en het daglicht dat rijkelijk binnenkomt maken dat u hier graag wil koken.

Op zonnige dagen, als de tuindeuren openstaan, voelt de tuin als een verlengde van het wonen binnen. Heerlijk in alle rust en privacy van het buiten zijn genieten.

Eerste verdieping

De eerste verdieping heeft een royale overloop vanwaar toegang naar drie ruime slaapvertrekken en badkamer.

Tweede verdieping

Middels vlizo trap doorgang naar de ruime bergzolder, waar eenvoudig meerdere verblijfsruimten zouden kunnen worden gerealiseerd.

Bijzonderheden

- garage box welke achter in de tuin is gelegen is eventueel tegen een meerprijs van €19.000 k.k. beschikbaar. 
- op loopafstand tot alle centrum voorzieningen;
- Alle maten betreffen circa maten.
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomstmet betrekking tot deze
onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Omgeving:
Op deze plek in Limburg wandel je binnen een uurtje van België naar Duitsland. Echt is namelijk het smalste stukje Nederland. Boerderijen, monumentale kerken en kastelen vormen het decor voor interessante wandelingen en fietstochten. De kern Echt ligt in het noordwesten van de gemeente en grenst aan België en de Nederlandse gemeente Maasbracht. Naast een levendige werk- en winkelplaats is Echt natuurlijk ook een aantrekkelijke woonplaats.
Echt biedt een modern en gezellig winkelcentrum waar je nog gratis kan parkeren. Daarnaast nodigen de vele terrassen en horecagelegenheden uit voor een kop koffie, een lunch of een zomers ijsje op de Plats.

Kenmerken