Beschrijving

De absolute uitblinker in de markt!

Op aansprekende locatie in de alom geliefde woonwijk ligt aan brede groene laan deze HALFVRIJSTAANDE WONING op 531 m2 eigen grond.
Woning is perfect geïsoleerd zo is er muur- en dakisolatie aanwezig en werd er rondom gekozen voor dubbel glas in kunststof kozijnen.
Over de gehele achtergevel is de woning fraai UITGEBOUWD met aansluitend een overdekt TERRAS.
Achter in de tuin praktisch GASTENVERBLIJF met eigen badkamer- en keuken voorziening. De ruime GARAGE naast de woning is van binnenuit bereikbaar.

Op steenworp gelegen van:
kinderopvang, basisschool, winkels (Aldi, Jumbo), verse bakker en sportvoorzieningen zoals golfbaan, veldhockey, voetbal- en tennisvelden.

Indeling

Entree, gastentoilet, trapberging - woonkamer met bureel, eet- en zitgedeelte - halfopen inbouwkeuken vanwaar doorgang naar garage ( m2) en overdekt terras (ca 15 m2).

Gastenverblijf is aangesloten op riolering van de woning en is uitgerust met eenvoudige keuken en badkamer voorziening, douche, toilet en wastafel in meubel.

 
De half open keuken is uitgevoerd met een fraai natuurstenen aanrechtblad. De keuken is voorzien van een 5-pits kookplaat, oven, koelkast en vaatwasser.

Eerste verdieping

Overloop - drie slaapkamers resp. 14,6 - 12,2 en 8 m2 - badkamer met douche, wastafel in meubel en tweede toilet.
middels vlizotrap naar...

Tweede verdieping

Geïsoleerde berg zolder met CV installatie (Nefit Ecomline).

Tuin

Rondom treft men een fraai aangelegde tuin met vijverpartij – veel privacy – vrijstaande garage  en een overdekte zithoek. Onder de overdekte zithoek  kunt u uw zomeravonden verlengen. Verder is de tuin geheel onderhoudsvriendelijk aangelegd.

Bijzonderheden

- Vraagprijs op basis van het volle eigendom €359.000 k.k.;
- Om makkelijker te financieren wordt u deze woning aangeboden voor €239.500 k.k. met een gebruikersrecht voor de grond van ca €182,- pmnd netto aan grondhuur;
- Inbouwkeuken is voorzien van inductie kookplaat, afzuigkap, combi magnetron, koelkast, vaatwasser;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Kenmerken