Omschrijving

Het woord uniek gebruiken we liever niet in onze aanbiedingsteksten, maar in dit geval kunnen we er eigenlijk niet omheen. 

Op een mooie plek in Bunde, komt deze zomer een mooi ruim bemeten VRIJSTAAND jaren dertig HUIS vrij. De woning staat op een centrale woonplek met volledige privacy en in de zon (tuin oriëntatie Zuid - West). 

Het geheel is gelegen op 946 m2 eigen grond en heeft een inpandig te bereiken GARAGE en een aantal bergingen. 

De erker en de hoge plafonds geven de leefruimte iets bijzonders. De afbeeldingen van deze presentatie geven daar wellicht een aardig indruk van, maar liever laten we je het binnenkort een keer in werkelijkheid zien. Hiervoor nodigen we je dan ook van harte uit.

Indeling

Binnenkomen doe je in de authentieke hal met fraaie trapopgang en praktische kelder. 
De woonkamer met gesloten keuken is door de aanwezigheid van een serre, erker en raampartijen heerlijk licht. 

De keuken is gedateerd, koken gebeurt elektrisch. Via groot keukenraam contact met straatzijde en de oprit. Via de handige bijkeuken doorgang naar de ruime garage deze is uitgerust met 400 V krachtstroom en voorzien van ruime zolderberging. 

De tuin: van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar kun je hier op mooie dagen de gehele dag genieten van zon, rust en privacy. Zeldzaam fijn plekje!

Eerste verdieping

Vanaf de overloop bereik je een eenvoudige doucheruimte en maar liefst 4 slaapkamers (resp. 7,3 m2 - 13 m2 - 14,4 m2 en 7,5 m2).

Via vaste trap toegang naar..

Tweede verdieping

Zolder verdieping, eenvoudig 2 extra slaapkamers hier mogelijk, ruimte genoeg.

Bijzonderheden

- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Kenmerken