Beschrijving

TE HUUR:
Ruim twee slaapkamer appartement, gelegen op een fantastische plek aan de winkelstraat, midden in het centrum op loopafstand van alle voorzieningen.  
De woning beschikt over een ruime woonkamer, separate keuken, 2 slaapkamers, een badkamer, welke allemaal op de eerste verdieping liggen. Daarnaast is er een zolder welke middels vaste trap is te bereiken. 
Ook beschikt dit appartement over een eigen buitenplek, waar het heerlijk vertoeven is.

Indeling

Entree/gang - -keuken - ruime woonkamer - badkamer - de twee slaapkamers en naar de 2de verdieping..

Eerste verdieping

middels vaste trap toegang naar de zolder waar eventueel een 3de slaapkamer mogelijk.

Tweede verdieping

De tweede verdieping bestaat uit een ruime zolder, welke te bereiken is middels een vaste trap. De zolder beschikt over drie ruimtes die gesepareerd kunnen worden via de deurtjes in de wanden. Op de achterste ruimte van de zolder bevindt zich de Cv-ketel.

Tuin

Dit appartement beschikt over een ruime binnenplaats/tuin, waar ruimte is voor een tuinhuis. De tuin is volledig betegeld en kan nog naar eigen wens worden ingevuld.

Bijzonderheden

- De keuken is gescheiden van de woonkamer;
- De woonkamer beschikt over twee ruimtes welke met schuifdeuren gescheiden kunnen worden;
- De badkamer is voorzien van een wasbak, toilet en ligbad, met een douche aan de muur. 
- De luxueus ingebouwde keuken beschikt over een oven, een keramische kookplaat, spoelbak met mengkraan en een dampkap.
- Alle afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.
- Service kosten bedragen 29 euro per maand en voorschot gas, elektra en water bedragen 90 euro. 

Omgeving:
Maasbracht is de grootste in de kern van de gemeente Maasgouw en heeft ruim 7000 inwoners. Maasbracht is zeer goed bereikbaar, Het is gelegen aan de A2 en de A73. Daarnaast is Maasbracht vooral bekend vanwege de scheepvaart, door de goede bereikbaarheid via het water beschikt Maasbracht over een grote binnenhaven. Maasbracht beschikt over uitgebreide voorzieningen op het gebied van zorg, winkels, ontspanning en cultuur. Te denken aan diverse basisscholen, bibliotheek, sporthal, buitenzwembad, huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten, twee supermarkten, bakkers, slager, kledingwinkels, schoenwinkels, drogisterijen enzovoort. Bekende winkelketens als Hema, Bruna, Kruidvat zijn vertegenwoordigd naast veel plaatselijke ondernemers.

Kenmerken