Beschrijving

Gelegen in hartje centrum van Maasbracht en nabij alle primaire voorzieningen bieden wij dit ruime nette winkelpand aan. 
Dit fraaie, in het centrum gelegen winkelpand is HET winkelpand voor de MKB-ondernemer!

Na het zien van de fotoreportage rest u maar één ding en dat is ons bellen voor een vrijblijvende bezichtiging, wij sparren graag mee over een eventuele toekomstige bestemming. 

telefoonnummer 0475-466 566.

Indeling

Dit verassend ruime winkelpand is ideaal voor verschillende doeleinden. Denk hierbij aan een kledingwinkel of bloemenshop. Het winkelpand bestaat uit twee verschillende delen. Het eerste gedeelte is het winkel oppervlak met een grote van ca. 125 m2. Het tweede gedeelte bestaat uit een ruimte voor het personeel en/of opslagruimte van ca.26 m2. De keuken is voorzien van een radiator en cv-ketel. Tevens zijn hier nog mogelijkheden voor een kleine vergaderruimte. De winkelruimte is voorzien van een tegelvloer en diverse radiatoren.

Bijzonderheden

-De winkelruimte heeft een Centrumbestemming en is derhalve voor verschillende doeleinden te gebruiken.
- Maasbracht is de grootste in de kern van de gemeente Maasgouw en heeft ruim 7000 inwoners. Maasbracht is zeer goed bereikbaar, Het is gelegen aan de A2 en de A73. Daarnaast is Maasbracht vooral bekend vanwege de scheepvaart, door de goede bereikbaarheid via het water beschikt Maasbracht over een grote binnenhaven.

Kenmerken